More


  REALITATEA cruntă. Un singur rom din 126 de angajați în urma Bursei la Satu Mare

  - Advertisement -

  Din cele 126 de persoane încadrate după ultima Bursă a locurilor de muncă, doar unul a fost rom.  Realitatea cruntă spune adevărul despre cine vrea să muncească i cine vrea să trăiască pe spatele altora.

  Rezultatele realizate după ultima Bursă a locurilor de muncă organizată de AJOFM Satu Mare oglindește, într-un mod fără echivoc, acest adevăr.

  Potrivit datelor prezentate de directorul AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan, la ședința de astăzi a Colegiului Prefectural, din cele 126 de persoane angajată după ultima Bursă a locurilor de muncă, (din care 50 femei) doar unul a fost rom.

  Asta în condițiile în care holul Casei de Cultură, unde a avut loc evenimentul, a fost plin de romi. Însă aceștia, aproape toți, au cerut doar ștampile care să ateste că au fost la bursă pentru a nu pierde ajutorul social. Doar că, în acest an, angajatorii nu au fost deloc darnici cu ”ștampilele”.

  Dintre cei angajați, în afară de acest singur rom, au mai făcut parte și 21 de tineri și 104 persoane din alte categorii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Securitatea

  0
  spot_img
  spot_img