More


  VIODE/FOTO. Accident ciudat în Carpați II. Victima a părăsit locul accidentului

  - Advertisement -

  Un accident cu urmări cel puțin ciudate a avut oc în urmă cu puțin timp pe strada Ganea din cartierul sătmărean Carpați II. Dacă de obicei cei care părăsesc locul accidentelor sunt șoferii, de data aceasta victima a plecat înainte de a ajunge poliția.

  Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Ganea cu Codrului, unde o femeie în vârstă a fost lovită, pe carosabil, de o mașină la volanul căreia se un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

  În urma impactului, femeia a căzut și s-a lovit în zona capului. Șoferul a coborât din mașină pentru a vedea care este starea victimei, mai ales că a văzut-o că este lovită la cap, unde sângera.

  Victima, însă, nu a vrut să rămână la locul accidentului până la sosirea SMURD-ului sau a poliției și a plecat acasă.

  În momentul în care poliția și SMURD-ul a ajuns la locul accidentului, aici l-au găsit doar pe șofer. În cele din urmă victima a fost identificată, astfel că ambulanța SMURD s-a deplasat la locuința acesteia unde, după ce i-au acordta primul ajutor, au transportat-o la spital.

  Polițiștii sosiți la fața locului continuă cercetările pentru a stabili circmstanțele exacte în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img