More


  Live-ul dăunează grav vieţii!

  - Advertisement -

  Man using smartphone while driving the car (selective focus) – transportation and vehicle concept

  Acesta ar trebui să fie următorul avertisment care să apară pe lângă celelalte deja celebre cu “alcoolul dăunează grav sănătăţii” sau altele deja folosite şi extrem de cunoscute. Pare că reţelele de socializare încep să fie din ce în ce mai periculoase pentru sănătate, chiar pentru viaţă! Totuşi deja s-au găsit şi explicaţii pentru persoanele care recurg la astfel de gesturi sinucigaşe în timp ce conduc. În general, aceste persoane care sfidează destinul sunt tineri care simt nevoia să evadeze din monotonia vieţii lor pentru a ieşi în evidenţă. Sunt tineri care tânjesc după apreciere şi de obicei nu obţin aceste lucruri din altă parte sau prin alt mod. Ei sunt lipsiţi de activităţi care să le provoace preocuparea constantă. Sunt tineri care nu au un job provocator sau nu au o activitate şi pasiuni interesante. Şoferii care fac live în timp ce conduc vor să iasă în evidenţă prin experienţe riscante pentru a cuceri pe cineva sau pentru a se compara cu persoanele populare. În ultimul timp, mai multe accidente au avut loc în timp ce şoferii sau unii din pasageri transmiteau live pe Facebook. Ultimul caz, în care un accident a ajuns să fie transmis live pe reţelele de socializare este cel din Olt. Un şofer băut a condus haotic şi, la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de maşină care circula regulamentar. Cel mai răsunător caz din ultima vreme este însă accidentul din Ungaria, produs la sfârşitul lunii mai. Atunci, nouă români şi-au pierdut viaţa în accident, în timp ce şoferul microbuzului transmitea live pe Facebook.

  Totuşi, parcă mai bine era atunci când unii dintre noi, mai tineri fiind, ca să ieşim în evidenţă mergeam în pantaloni scurţi în martie, la şcoală, la 14 grade sau ca să impresionăm o duduiţă făceam fel de fel de “aroganţe” în faţa ei.

  Dacă pentru cei care fac live-uri în timp ce conduc viaţa este o glumă proastă sau o dorinţă disperată să iasă în evidenţă, să se gândească că ceilalţi şoferi vor să ajungă teferi acasă la familiile lor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img