More


  Darius Vâlcov: “Creşterea economică a României nu a încetinit”

  =

  Creşterea economică a României nu a încetinit, fiind în acest an de 4 – 4,1% şi urmând să ajungă la peste 7% în 2019, a afirmat, marţi, Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului.

  “România nu mai vrea să vândă gazul pe gratis (…) şi nu vom mai vinde nimic pe gratis, pentru că România are posibilităţi de dezvoltare extraordinar de mari. În momentul în care eşti sărac, în momentul în care nu ai autostrăzi, în momentul în care eşti blocat cu investiţiile, ai şi o mare oportunitate că poţi să le faci şi să le deblochezi şi atunci creşterea şi ritmul economic pot fi foarte mari. Mulţi spun: ‘(…) A încetinit creşterea economică’. Nu, creşterea economică nu a încetinit. (…) Anul acesta se raportează la anul trecut şi de aceea este undeva 4 – 4,1%. Anul viitor (…) va fi peste 7% creştere economică. Pariul meu este că va fi peste 8”, a declarat Vâlcov, într-un interviu acordat site-ului dcnews.ro.

  Pe de altă parte, el a spus că echipa de guvernare nu doreşte să facă înţelegeri care să nu fie în interesul statului român, susţinând că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, “deranjează” şi sunt supuşi la “presiuni enorme”.

  “Liviu Dragnea vine şi spune foarte clar: ‘(…) Eu nu fac asemenea înţelegeri. Înţelegeţi că vreau să construiesc pentru această ţară’. Tăriceanu – ALDE vin şi spun: ‘Noi mergem la această construcţie’. Deranjăm şi deranjează enorm de mult şi (…) eu ştiu foarte bine presiunile la care sunt supuşi şi preşedintele PSD şi doamna prim-ministru şi preşedintele ALDE Tăriceanu şi presiunile sunt enorme (…), de la ameninţări cu moartea până la şantaj la familie până la discreditare”, a afirmat Darius Vâlcov.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img