More


  ACUZAȚII GRAVE. EL este VINOVAT de faptul că Dorel COICA a PIERDUT Primăria

  =

  Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, fostul președinte al PSD Satu Mare, actual manager al Gazetei de Nord Vest și Nord Vest TV, Mircea Govor, a adus, în cadrul emisiunii ”Ora Adevărului” de la Nord Vest TV, moderată de Victor Costantinovici, o serie de acuzații grele la adresa deputatului Octavian Petric. Mircea Govor a declarat, răspicat, că Dorel Coica a pierdut alegerile pentru Primăria Satu mare din cauza deputatului PSD de Satu mare, Octavian Petric. El a spus că are și martori în acest sens.

  Decizie obraznică a lui Petric

  Mircea Govor a afirmat că este o lipsă acută de respect din partea lui Octavian Petric de a-i cere demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea mai ales că deputatul sătmărean a ajuns unde a ajuns nu pe propriile lui puteri ci după ce a ”lins” la Liviu Dragnea, dar și cu ajutorul său personal. Totodată, Mircea Govor a arătat că marile realizări din județul Satu Mare i se datorează lui Liviu Dragnea.

  ”Sătmărenii nu trebuie să uite că fără ajutorul lui Liviu Dragnea nu ar fi făcut niciodată infrastructura rutieră din județul Satu Mare.. Asta se datorează numai lui. La fel, pot să-i mulțumesc și lui Paul Stănescu, care a semnat cele mai mari proiecte prin PNDL 2. Paul Stănescu și liviu Dragnea au fcut un bine enorm pentru județul Satu Mare. La fel, pot să spun, că și Victor Ponta, cât a fost prim ministru, a semnat anumite alocarea unor anumite sume de bani pentru județul Satu Mare”, a afirmat Mircea Govor.

  Petric, vinovat de înfrângerea lui Coica

  De asemenea, Mircea Govor a negat acuzațiile aduse de fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, care a spus că, din cauza lui Dragnea nu a mai câștigat un mandat de primar.

  ”Nu este adevărat. Și o spun asta foarte sincer și lui Doru, și telespectatorilor noștri. Vinovat este cel pe care, de altfel, l-a apărat. Și anume Petric. Petric a fost președintele PSD Satu Mare 4 sau 5 luni de zile, în perioada în care au avut loc alegerile electorale. Petric a negociat cu ALDE, și asta o spun cu martori, fiind de față un prieten foarte bun de-al meu, Ovidiu Silaghi și Petric. Petric i-a zis la Ovidiu Silaghi să nu renunțe Ștef la candidatura pentru Primăria municipiului Satu Mare să nu câștige Dorel Coica alegerile pentru primar. Și Petric a insistat ca Silaghi să nu-l lase pe ȘLtef să renunțe la candidatură. Deci, el a fost cel care l-a instigat și a insistat pe lângă Silaghi ca Adrian Ștef să candideze împotriva lui Doru (n.r. – Dorel Coica). Și de aceea a pierdut Coica.

  Vă mai spun ceva în exclusivitate. De la alegerile locale, Ovidiu Silaghi nu mai are vorbitor cu domnul Dragnea. Liviu Dragnea nu mai stă de vorbă nici cu Ovidiu (n.r. – Silaghi), nici cu Adrian Ștef. Pentru că nu au vrut să meargă în alinață cu Dorel Coica. Deci, Doru, să știe de la mine, și să știe toți sătmărenii, domnul Dragnea s-a bătut pentru Dorel Coica să câștige Primăria municipiului Satu Mare. Acesta este purul adevăr. Spun adevărul, am martori. Am martor și pe Ovidiu Silaghi, care nu minte. Deci, principalul vinovat că Dorel Coica nu mai este primarul municipiului Satu Mare este Petric. Dacă eram eu atunci președintele PSD Satu Mare, nu candidat Ștef împotriva șui Coica niciodată. Și nici nu l-a interesat pe Ștef să candideze. Trebuie să știm adevărul”, a precizat Govor.

  PSD nu are vicepreședinte CJ din cauza lui Petric

  Tot Octavian Petric este acuzat că în momentul de față PSD Satu Mare nu are, încă, un vicepreședinte la Consiliul Județean deși postul este vacant de mai bine de un an și jumătate, de la decesul lui Alexandru Panea (15 ianuarie 2017).

  ”De asemenea, alianță cu UDMR-ul la nivel local, tot din cauza lui Petric nu avem și nu avem un vicepreședinte la Consiliul Județean. Pentru că Petric a vrut să devină el președinte al Consiliului Județean. Și el nu a vrut să facă alianță cu UDMR. El a vrut să facă alianță cu liberalii spunând că Preda i-a promis că-l rezolvă el cu liberalii din Satu Mare să facă alianță și el să fie președinte și să aibe doi vicepreședinți de la PNL. Când au auzit cei de la UDMR, i-o rezolvat, și PSD a rămas pe dinafară. Și noi, PSD-ul, astăzi, tragem ponoasele din cauza lui Petric. Să terminăm odată cu minciunile”, mai spune Mircea Govor.

  Toate acestea au fost spuse de Mircea Govor în condițiile în care tocmai el l-a propus pe Octavian Petric la prima sa candidatură de deputat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img