More


  ALARMĂ! Inspectori FALȘI la Satu Mare. Unde au fost văzuți

  =

  Mai mulți inspectori sanitar veterinari falși au fost văzuți, în ultima perioadă, în mai multe unități comerciale din județul Satu mare. Coducerea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare atrage atenția asupra acestui fenomen și le cere agenților economici figilență maximă în acest sens.

  ”În ultimele zile, am fost semnalați că în unitățile de comercializare a produselor alimentare de origine animală și non animală din județul nostru, au apărut diferite persoane, care se pretind a fi, inspectori ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu – Mare și care încearcă să efectueze controale în unitățile sus amintite și să recolteze, diferite cantități de produse alimentare , în special – carne, preparate din carne, lactate – pentru examene de laborator.

  Precizăm în acest sens, că inspectori Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu -Mare, care participă la acțiuni de control în unități, indiferent de profilul de activitate, se legitimează, cu Legitimație de Serviciu, cu sigla A.N.S.V.S.A. , numerotată și vizată la zi, cu ștampila unității și au asupra lor, Ordinul de deplasare ( delegație), semnat și ștampilat, de Directorul Executiv al D.S.V.S.A. .

  Pentru orice fel de sesizări sau reclamații în domeniu, vă rugăm să apelați, la numărul de telefon 0261715956”, se arată într-un comunicat DSVSA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img