More


  Bursa locurilor de muncă de la Negrești s-a bucurat de succes

  =

  Agenția Județenă pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a organizat în data de 24.09.2018 o bursă a locurilor de muncă în localitatea Negrești Oaș la cererea agentului economic S.C. Greif Flexibles România S.R.L. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Negrești Oaș str.Victoriei nr.95-97,Sala mare de festivități începând cu ora 10.00.

  Deschiderea bursei a fost realizată de către directorul executiv al Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă Satu Mare doamna Derșidan Simona Valerica ,care a prezentat importanța acestei măsuri active atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cât si pentru agenții economici din oraș.

  La acest eveniment au participat alături de conducerea agenției și Primarul orașului Negrești Oaș d-na Aurelia Fedorca, directorul Liceului Ioniță. G. Andron, Hotca Mihai Ovidiu, și directorul firmei S.C. Greif Flexibles România S.R.L, domnul Petrică Tiberiu. Au mai fost prezenți încă trei agenți economici SC Crișeni S.R.L, S.C Ciceu S.R.L, și S.C. Edilcom S.R.L.

  La bursă au participat 180 de persoane în căutarea unui loc de muncă. Au fost oferite 74 de locuri de muncă vacante din care 5 locuri pentru persoane cu studii superioare (4 ingineri textilisti și 1 inspector resurse umane) precum și 50 de locuri de muncă în industria textilă(confectioner textile, electrician în industria confecțiilor, muncitori necalificați în industria confecțiilor ), 14 locuri de muncă în construcții (fierar betonist, dulgher, escavatorist, șofer) și 10 locuri de muncă in alte domenii (recepționer, ospătar, ajutor bucătar, barman, cameristă hotel, lucrător necalificat în bucătărie). Din totalul de 180 de participant, 108 persoane au fost intervievate, iar 82 de persoane au fost selectate în vederea încadrării. Cu ocazia acestei burse 8 persoane au fost direcționate spre Liceul Ioniță .G.Andron pentru a beneficia de „ a doua șansă„.

  Această bursă a reprezentat o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă din Negrești Oaș,interesați în a cunoaste mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale. Agenția Județenă pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare este alături de toți agenții economici din județ în efortul lor de a-și asigura forța de muncă calificată de care au nevoie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img