More


  CURAJ. Eroul Sătmarului. El este cel ce a salvat viața unui om dintr-un incendiu

  =

  Sătmărenii, dar și colegii săi de la ISU Satu Mare, se mândresc cu fapta eroului Moiș Adrian, pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, care ieri a salvat viața unui bărbat.

  Aflat în concediu, în timp ce își conducea fetița de la școală, a observat un fum dens care ieșea dintr-un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe din cartierul Micro 14 ( Satu Mare).

  Protector cu fetița lui, i-a indicat să rămână calmă pe loc, iar el s-a dus urgent să vadă despre ce este vorba. A pătruns pe geamul din bucătărie și a găsit un vas cu ulei care ardea pe aragaz. A oprit rapid alimentarea cu gaz, a îndepărtat vasul, a aerisit și a trecut la cercetarea locuinței, descoperindu-l în încăperea alăturată pe proprietarul apartamentului care dormea.

  L-a scos de urgență afară, fără a se putea înțelege cu el, deoarece acesta era surdo-mut ( a aflat asta de la vecini după ce l-a salvat). Tot Adrian a fost cel care a sunat la numărul 112 pentru a solicita în sprijin un echipaj medical.

  Nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor militari pentru stingere sau descarcerare, deoarece eroul Sătmarului a intervenit la timp pentru a preîntâmpina producerea unui incendiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img