More


  DECIZIE. PSD Satu Mare îl susține pe Liviu Dragnea în continuare

  =

  Organizația Județeană a PSD Satu Mare a decis să-l susțină, în continuare, pe Liviu Dragnea la conducerea națională a partidului. Decizia a fost luată în urma votului unanim a membrilor Comitetului Executiv al Organizației Județene Satu Mare a PSD. Tot cu aceeași ocazie, fostul președinte, Mircea Govor, a fost reprimit, tot cu unanimitate de voturi, în conducerea organizației județene.

  Ședința Comitetului Executiv al Organizației Județene Satu Mare a PSD, condusă de președintele Aurelia Fedorca, s-a desfășurat miercuri seară, la sediul partididului, fiind prezenți circa 80 de membri ai PSD Satu Mare. Principalul punct de pe ordinea de zi discutat cu această ocazie a fost dacă organizația județeană îl sprijină sau nu pe Liviu Dragnea la conducerea partidului.

  După mai multe discursuri, s-a trecut la vot. Se pare că toți membri PSD Satu Mare prezenți la ședință au votat pentru. Astfel că PSD Satu Mare îl susține, în continuare, pe Liviu Dragnea la conducerea națională a partidului.
  Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, va transmite la sediul central al PSD rezultatul deciziei luate de social democrații sătmărenii.

  Tot în cadrul ședinței de miercuri seară, fostul președinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost reprimit în structurile de conducere ale Organizației Județene. Propunerea a fost făcută de către un alt fost președinte al PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan.

  Și pentru această propunere a fost nevoie de vot. Toți cei circa 80 de membri prezenți la ședință au votat ”pentru”, astfel că, începând de ieri seară, Mircea Govor face parte din Comitetul Executiv al Organizației JUdețene PSD Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img