More


  ATENȚIE! După ploi, îngheț. Temperaturi sub zero grade la Satu Mare

  =

  Previziunile meteorologilor pentru zona județului Satu Mare nu sunt deloc bune, cel puțin nu pentru următoarea perioadă scurtă de timp.

  Ploaia, care a început în zorii zilei, va continua să cadă aproape toată ziua astăzi. Sunt șanse să se potolească în jurul orei 19.00. Până atunci, însă, nici temperaturile nu vor urca mai mult de 12 grade. Mai mult decât atât, în zonele joase de câmpie din județ sunt înregistrate rafale de vânt de 50-60 km/h.

  Din fericire, ploile se opresc peste noapte, însă temperaturile scad dramatic ajungând până la 4 grade în zorii zilei de mâine.

  Meteorologii prevăd pentru marți temperaturi maxime diurne de cel mult 13-14 grade, însă, în noaptea de marți spre miercuri, în unele zone din județ, temperaturile vor coborâ chiar și sub zero grade, adică sub pragul de îngheț.

  Abia de miercuri încolo cerul se inseninează, iar temperaturile diurne vor oscila între 17 si 20 de grade, iar cele nocturne între 2 și 6 grade. Sâmbătă este posibil să cadă din nou ploi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img