More


  EROUL zilei la Satu Mare. A salvat o femeie de la o tâlhărie

  =

  Datorită curajului său, un sătmărean de 42 de ani a devenit EROUL ZILEI. Acesta a salvat o femeie de la o tâlhăria și a ajutat poliția la prinderea tâlharului.

  În cursul zilei de 18 septembrie, J.A., de 42 de ani, din municipiul Satu Mare, a observat cum un bărbat i-a sustras prin violență o sumă de bani unei femei, în timp ce se afla pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare. Nu a stat mult pe gânduri și a intervenit prin protejarea victimei infracțiunii și alertarea organelor de poliție.

  ”Gesturile de curaj și moralitate ale cetățenilor, implicarea și interesul manifestat față de semen, care poate fi necunoscut, formează ceea ce numim spirit civic, iar polițiștii sătmăreni apreciază întotdeauna acțiunile de acest gen, cu atât mai mult cu cât ele constituie exemple pentru întreaga comunitate.

  Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare adresează mulțumiri domnului J.A. și încurajează cetățenii să ia atitudine ori de câte ori constată o ilegalitate sesizând poliția”, au declarat reprezentanții IPJ Satu Mare.
  Reamintim faptul că în data de 18 septembrie polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au reușit prinderea în flagrant a unui bărbat bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Ambele infracțiuni au fost comise pe raza municipiului Satu Mare.

  Detalii despre această operațiune găsiti AICI  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img