More


  FOITO. ACCIDENT. Elevă de 15 ani lovită pe zebră. Șoferul vinovat, a plecat

  =

  Un grav accident de circulație în urma căruia o elevă de 15 ani a fost rănită pe trecerea de pietoni s-a produs în această dimineață lângă Liceul Economic. Șoferul a părăsit locul acciudentului fără încuviințarea polițiștilor.

  Nefericitul eveniment s-a produs în această dimineață cu puțin timp înainte de ora 8.00. Eleva, în vârstă de 15 ani, se îndrepta spre școală, dar nu a mai ajuns în sala de clasă deoarece a fost lovită chiar pe trecerea de pieton din fața Liceului Economic de un șofer neatent, în vârstă de 37 de ani, din Botiz, confor mdatelor furnizate pentru GNV de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

  În urma impactului, eleva a fost aruncată pe șosea, dar s-a ridicat la scurt timp. Cu toate că victima avea excoriații pe față, în urma impactului cu solul, șoferul vinovat de producerea accidentului s-a rezumat să o întrebe pe elevă dacă este bine. Aceasta a spus că nu are nimic, și a intrat în școală, iar șoferul și-a continuat drumul.

  În timpul primei ore de curs, însă, elevei i s-a făcut rău, astfel că a fost solicitată o ambulanță SMURD care a preluat victima și a transportat-o la spital.

  Între timp, însă, șoferul vinovat de producerea accidentului a fost identificat de polițiștii sătmăreni care i-au întocmit acestuia un dosar păenal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img