More


  INCREDIBIL. Elevii sătmăreni nu mai primesc lapte, corn și mere. Cel puțin două luni

  =

  Din motive tehnice, independente de Consiliul Județean Satu Mare, licitația pentru furnizarea laptelui, cornurilor și merelor, produse destinate elevilor și preșcolarilor, va trebui reluată.

  Licitația pentru furnizarea laptelui, cornurilor și merelor trebuie reluată din motive tehnice, independente de Consiliul Județean Satu Mare.

  Pentru a asigura furnizarea acestor produse în școli și grădinițe, Consiliul Județean a pregătit documentația în timp util și a organizat licitație publică transparentă în sistemul național SEAP. Deși toate documentele au fost pregătite conform cerințelor, o problemă informatică în sistemul național SEAP a cauzat necesitatea reluării procedurii.

  Consiliul Județean a solicitat de îndată remedierea problemei de la autoritatea națională, pentru ca elevii și preșcolarii să beneficieze în cel mai scurt timp de aceste produse.

  Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declarat astzăi că vor trece circa două luni până ce laptele, cornul și merele vor ajunge pe băncile elevilor sătmăreni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img