More

    INEDIT. Mulțumiri aduse unui polițist sătmărean. Omul legii, apreciat

    Un careian dorește să mulțumească unui polițist din cadrul Poliției Carei pentru operativitate cu care acesta i-a rezolvat cazul. Astfel, Adrian Bucureștean și-a uitat telefonul pe o bancă din Parcul Dendrologic din Carei de unde i k-a luat un cuplu. Polițiștii careieni au preluat cazul și au identificat în timp foarte scurt ”autorii”.

    Iată mărturia lui Adrian BVucureștean și mulțumirile aduse în special polițistului Radu Bâtea.

    ”Mi-au găsit telefonul în 2 zile !!!!!

    Scurt și la obiect! Din neatenție mi-am lasat telefonul pe o bancă din Carei în părculețul de lângă biserica mare Catolică. Peste 10 minute, un cuplu s-a așezat pe acea bancă și a stat acolo doar 20 de secunde, după care s-a ridicat și a plecat. Agentul Principal Adjunct Radu Bâtea mi-a găsit telefonul în 2 zile după vizionarea a “kilometrii” de înregistrări video. De la mic la mare toți polițiștii careieni au fost receptivi însă Agentul Radu Bâtea (deși era în concediu) a luat inițiativa, a cercetat minuțios între 10 și 14 camere video iar a doua zi a venit cu rezultatul. Agentul Bâtea nu este la prima reușită, printre rezultatele lui, poate cea mai mândra poveste este că a reușit să găsească o geanta uitată în toaleta de la Kaufland iar în geantă au fost 2000€ pe care i-a recuperat integral.

    Stimați careieni, nu vă temeți să-l căutați pe acest polițist. Este dedicat 100%.

    Doresc pe această cale să felicit atât atitudinea cât și operativitatea Poliției din Carei și a Poliției Locale din Carei care cu profesionalism au ajutat la identificarea persoanelor. Evident mulțumirile speciale le am către Radu Bâtea.

    P.S. Postările scandaloase se distribuie masiv, oare și cele pozitive au priză in lumea FACEBOOK ???”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE