More


  INTERDICȚIE de 5 ani de a intra în țară. A fost prins la Halmeu de câinele Tora

  =

  Un cetățean sârb, aflat la volanul unui Tir, a primit o interdicție de 5 ani de a intra în românia după ce câinele Tora l-a depistat la Vama Halmeu cu țigări de contrabandă.

  Ieri, în jurul orei 13.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul sârb M. L., în vârstă de 43 de ani. Acesta conducea un automarfar marca Renault, înmatriculat în Serbia.
  În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.

  Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cu ajutorul câinelui Tora din cadrul Biroului Vamal Halmeu, în cutia cu scule și sub banchetă, cantitatea de 497 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

  Întreaga cantitate de țigări în valoare de 2.200 lei a fost ridicată în vederea confiscării, șoferul fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei de către Biroul Vamal Halmeu.

  De asemenea, față de cetățeanul sârb s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img