More


  Ioana Bran: ”Voi merge la referendum și voi vota DA pentru familia tradițională”

  Ministrul Tineretului și Sportului, deputatul sătmărean Ioana Bran, a declarat că va merge la referendum și va vota DA pentru familia tradițională. Îi îndeamnă pe toți sătmărenii să meargă la acest referendum afirmând că este deptul tuturor de a spune DA.
  Redăm integral declarația politică a sătmărencei Ioana Bran:
  ”Voi merge la referendum și voi vota DA pentru familia tradițională. 6 și 7 octombrie sunt două zile importante pentru noi, românii. Putem decide că vrem să ne păstrăm rădăcinile, tradiția și credința, iar decizia noastră se va lua în modul cel mai democratic: prin vot.
  =

  Acest referendum nu este depre politică, este despre cum vrem noi să fim și despre cum vrem să ne privim părinții în ochi. Iar eu voi spune DA pentru că așa este firescul lumii noastre. Nu ne întoarcem în Evul Mediu și nici nu discriminăm pe nimeni.

  Peste trei milioane de români au cerut modificarea Constituției și sunt mândră că Guvernul din care fac parte organizează acest referendum. Dar sunt convinsă că nicio altă formațiune politică nu ar fi putut ignora dorința a trei milioane de români. Este dreptul nostru de a spune DA.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img