More


  PROIECT. Program de vizitare la MATERNITATE. Este INUMAN ce se întâmplă acum

  =

  Conducerea Maternității Satu Mare își dorește să fie elaborat un program de vizitare a mămicilor și an oilor născuți. Potrivit șefei Secției de Neonatologie, dr. Zita Lucky, în prezent nu există un astfel de program de vizitare deși medicii de pe secție susțin că ar fi absolut necesar elaborarea unui astfel de program.

  ”Este inuman ceea ce se întâmplă acum. Mămicile sunt nevoite să vină cu bebelușii la geamul porții de la intrarea pe secție să îl arate celorlalți mebri ai familiei. Asta din cauza faptului că membri familiei nu pot intra pe secție. Ar fi necesar elaborarea unui program de circa două ore de vizitare”, a declarat dr. Zita Lucky.

  Șeful Secției Neonatologie spune că există o confuzie și în ceea ce privește prevederile legale în vedere instituirii unui orar de vizite, afirmând că legea permite, și nu, elaborarea unui astfeld e program.

  Totodată, dr. Zita Lucky mai spune că sunt în curs de elaborare mai multe proiecte care să ducă la condiții mai bune în maternitate atât a mamelor, cât și a bebelușilor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img