More


  Top 8 artişti sătmăreni cu cele mai multe like-uri pe Facebook

  =

  Promovarea pe paginile de socializare este foarte importantă în zilele nostre. Artiștii profită de acest lucru încercând să câștige tot mai mulți fani, având astfel posibilitatea să ajungă cât mai departe, peste mări și țări. Nu e deloc surprinzator că printre cei mai populari artiști sătmăreni se numără persoane care folosesc reţeaua de socializare pentru a interacţiona cu fanii lor, pentru a-şi anunţa lansările, evenimentele sau show-urile la care participă.

   

  Primul loc în top este ocupat de frumoasa și talentata sătmăreancă Lavinia Goste cu 102.786 like-uri. Pagina de facebook este realizată împreună cu soțul ei, Marius Zorilă, ei cântând împreună. Lavinia este una dintre cele mai bune voci ale folclorului românesc, iar Marius, maestrul-dirijor al Orchestrei Naționale Valahia. Lavinia Goste a crescut înconjurată de cântecele și tradițiile românești. În copilărie asculta fascinată piesele pline de învățăminte ale părinților ei adunate de prin satele ardelene.  “În zi de mare sărbătoare, vă dăruim melodia “Floare roșie de mac”, o piesă lirică, de dragoste, cu versuri inspirate din folclorul românesc, dar care păstrează autenticitatea românească, de altădată”, a scris Lavinia Goste pe pagina de facebook în ziua de Sfântă Mărie.


  Pe locul doi se află îndrăgitul interpret Petrică Mureșan cu 36.727 like-uri. Petrică este activ pe pagina de socializare, anunțând de fiecare dată la ce evenimente urmează să participe și atunci când are evenimente importante în familie nu ezită să le arate și fanilor.

  “Am ajuns la majorat! Mulțumim bunului Dumnezeu pentru toată grija și dragostea dăruită familiei noastre!” a scris recent Petrică Mureșan pe pagina de facebook. Videoclipurile postate de artist au mii de vizualizări.


  Ghiță Munteanu ocupă locul al treilea în acest top. Likeurile primite de la fani nu sunt deloc puține, ba din contră ajung la 29.268. Ghiță este interpretul sătmărean cu cele mai multe melodii cunoscute atât în țară cât și în străinătate, fapt pentru care o parte a anului și-o petrece în America, cântând pentru românii de acolo. Printre cele mai cunoscute melodii ale interpretului sunt „Diamante și smaralde”, „Mă așteaptă puiul meu acasă”, „Bea finul și cu nănașu” , „Tinerețea mi s-a dus cu anii” și multe altele. Comentariile pozitive nu întârzie să apară de fiecare dată când Ghiță Munteanu postează ceva.


  Ghiță Munteanu este urmat de talentata Andrada Bârsăuan care are 28.020 like-uri pe pagina de artist. Andrada s-a lansat în lumea muzicală în urmă cu câțiva ani și de atunci, așa cum este și normal, crește la nivel profesional de la an la an. Cel mai nou cântec la artistei se intitulează “Ardeleanca-i mai isteață” și a fost lansat în luna august a acestui an.


  Georgiana Marina este următoarea artistă în top cu 23.294 la o distanță de aproximativ 5.000 de like-uri de locul
  patru. Georgiana este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din Satu Mare. În perioada 12 octombrie – 3 noiembrie 2017 , artista s-a aflat pe continentul american, alături de Orchestra Națională „Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, dar și de alți artiști, precum Ionuț Dolănescu, Anișoara Dabija, Cristina Pintilie și grupul de dansatori Bucovina.


  Locul șase îi revine unui interpret tânăr foarte apreciat, Sorin Petric. Artistul are 19.023 de aprecieri din partea celor care îi îndrăgesc muzica. Sorin a absolvit Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din ClujNapoca, una dintre cele mai active instituţii de învăţământ superior muzical din România, oferind studenţilor săi calificare superioară în domeniul creaţiei şi interpretării muzicale, al pedagogiei muzicale şi al muzicologiei.


  Locul șapte cu 16.091 de like-uri este ocupat de Alexandra Mărcuț iar pe locul al optulea îl găsim pe Bogdan Gavriș cu 10.363 de aprecieri pe pagina de socializare.

   

  Raluca Jofi

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img