More


  VALOARE. Elevii de ”ZECE” ai Sătmarului. PREMIAȚI la Prefectură

  =

  Elevii de ”Zece” din județul Satu Mare au fost premiați azi de Prefectura Satu Mare. În județul nostru, trei elevi au luat nota maximă la examenele naționale din această vară. Am avut o notă de zece la Bacalaureat și două note maxime la Evaluarea Națională.

  Mândria județului

  Evenimentul, care a vut loc în sala mică de ședință a Palatului Administrativ, s-a desfășurat în prezența prefectului Darius Filip, a inspectorului general, Călin Durla, a părinților și cadrelor didactice ale elevilor premiați.

  “Sunteţi mândria judeţului nostru, iar rezultatele voastre ne bucură pe toţi. Sper ca după finalizarea studiilor cel puţin unul din voi să lucreze în administraţia publică. Vă felicit atât pe voi cât şi pe profesorii şi părinţii voştri şi vă doresc mult succes în tot ceea ce veţi întreprinde!” a declarat prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, înainte de a le înmâna premiile.

  Ei sunt elevii de ”Zece”

  Eleva care a obţinut nota 10 la Bacalaureat este Roatiş Iris Ioana, absolventă a Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” Satu Mare cu opt participări la faza naţională a Olimpiadei de matematică. “Iubirea mea a fost şi va fi mereu matematica. Eu voi stuida matematica pură la Imperial College în Londra şi sper să reuşesc să devin profesor universitar de matematică”, a spus astăzi Iris Roatiş.

  Elevii care au luat nota 10 la Evaluarea Naţională sunt Mihai Eduard Alex, absolvent al Şcolii Gimnaziale Bălcescu-Petofi Satu Mare, cu două participări la faza judeţeană a Olimpiadei de matematică, respectiv Biro Briana Andreea, absolventă a Liceului Teoretic Carei.

  “Ştiu că din acest an începe o etapă importantă din viaţa noastră. Voi lupta să iau note cât mai mari la Bacalaureat. Îmi doresc ca pe viitor să am rezultate la olimpiade, concursuri. Pasiunea mea din clasa a V-a este matematica, de altfel ca şi fotbalul. A fost dificil să duc în spate aceste greutăţi, şi şcoala şi fotbalul, dar m-am descurcat. Mă văd muncind în domeniul informaticii, ori în Cluj, dar mi-aş dori mai mult în străinătate”, a spus Eduard.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img