More


  VESTE BUNĂ! S-a deschis Clubul Pensionarilor Satu Mare. Ce pot face vârstnicii aici

  =

  Veste bună pentru vârstnicii sătmăreni. Recent a fost deschis Cublul Pensionarilor din Satu Mare. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, desfăşurată în Sala Mică de şedinţe a Palatului Administrativ, prezidată de subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamás.

  Manifestări organizate de Ziua Pensionarului

  După intonarea Imnului Național al României, subprefectul Altfatter Tamás a dat cuvântul doamnei Livia Haidu, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare care a prezentat activităţile organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

  Pentru a marca această sărbătoare atât de importantă, membrii asociaţiei au organizat un pelerinaj istorico-religios care a cuprins următorul traseu: Ţebea, Deva, Hunedoara, Mormântul lui Arsenie Boca, Orăştie şi Alba Iulia.

  Clubul Pensionarilor, deschis

  O veste îmbucurătoare este că în data de 13 septembrie 2018 s-a deschis clubul pensionarilor în Satu Mare. În incinta acestui club, membrii îşi pot petrece timpul liber şi pot desfăşura şi pregăti diferitele activităţi.

  În data de 1 octombrie 2018, când are loc Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice va fi organizată o masă festivă gratuită pentru membrii asociaţiei, urmată de un program artistic susţinut de corul Armonia. Iar în perioada imediat următoare se vor realiza o serie de activităţi socio-umanitare la căminele de bătrâni din judeţ.

  Mesajul autorităților

  Subprefectul Altfatter Tamás, a transmis tuturor persoanelor vârstnice din judeţ multă sănătate, zile senine şi la mulţi ani fericiţi.

  Prezentă la sedință, viceprimarul Doina Feher i-a asigurat pe reprezentanții asociațiilor de pensionari, din partea conducerii Primăriei municipiului Satu Mare, că nici la acest nivel Ziua Internațională a Pensionarilor nu va trece neobservată.

  Şedinţa s-a încheiat cu un frumos moment artistic susţinut de corul Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img