More


  AJF Satu Mare / Revine metoda folosirii jucătorilor “pe fals”!

  =

   

  De o ședință ceva mai lungă au avut parte, marți, după amiaza membrii Comisiei de disciplină .
  De la banale eliminări pentru cumul de galbene, la arbitru lovit ori de la neprezentări la jucători folosiți pe fals, acestea au fost cazurile de dezbătut.
  Interesant e că, după o perioadă în care lucrurile parcă s-au mai liniștit sau jucătorii n-au fost depistați la timp, iată că acum au reapărut cazurile de folosire a unor jucători sub altă identitate, sau pe fals cum e vorba cunoscută în fotbalul județean.
  Ciudat e chiar cazul meciului de la Botiz dintre Sportul și Someșul Odoreu. Oaspeții conduceau cu 4-2 și au introdus un jucător care era legitimat în altă parte… A fost recunoscut, contestat la final și Odoreul a pierdut , din prostie, trei puncte… E doar un exemplu…

  Iată deciziile luate:

  La jocul Luceafărul Decebal – Unirea Păuleşti a fost eliminat Snelenpherger Cristian (Decebal) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
  – La jocul ACS Turulung – Ugocea Porumbeşti a fost eliminat Varga Patrik (Turulung) pentru injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat patru etape şi amendat cu 75 de lei.
  – La jocul Olimpia Domăneşti – Speranţa Bogdand a fost eliminat Bandula Levente (Domăneşti) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
  Tot la acest meci a fost eliminat Nemeti Cosmin (Bogdand) pentru cumul de cartonaşe, după eliminare acesta a început să înjure şi să ameninţe brigada de arbitri. Va fi suspendat trei etape şi amendat cu 75 de lei.
  – La jocul Someşul Odoreu – Sportul Botiz (7 octombrie 2018) echipa din Botiz a făcut contestaţie privind identitatea jucătorului nr.13, Rogoz Erik (Odoreu) care a jucat sub o altă identitate. Omologare 3-0 în favoarea echipei Sportul Botiz.
  – La jocul Atletic Craidorolţ – Viitorul Vetiş (30 septembrie 2018), echipa din Vetiş a depus contestaţie pentru identitatea jucătorului cu nr. 19, Spiler Rudolf, care nu s-a prezentat la confruntarea de la sfârşitul jocului. Omologare 3-0 în favoarea echipei Viitorul Vetiş.
  Contestaţia depusă de echipa Viitorul Vetiş la jocul de juniori cu Cetate Ardud se va discuta în data de 23.10.2018 cu oficialii jocului şi delegaţii ambelor echipe.
  – La jocul Unirea Urziceni – Olimpia Căuaş, (16 septembrie 2018), unde jucătorul Hudea Darius, după eliminare, îl loveşte cu pumnul în piept pe arbitrul asistent Toth Cristian, vor fi audiaţi: delegaţii echipelor, arbitrii şi observatorul jocului, la data de 23.10.2018, ora 16:00.
  – Pentru incidentele petrecute la jocul Atletic Craidorolţ – Crasna Moftinu Mic, după fluierul final al jocului, sunt invitaţi delegaţii echipelor, arbitrii şi observatorul jocului, la data de 23.10.2018, ora 16:00 pentru audieri si clarificarea situaţiei.
  – La jocul Energia Negreşti Oaş – Venus Dumbrava, echipa din Dumbrava nu s-a prezentat la joc (programat la 13.10.2018). 3-0 în favoarea echipei din Negreşti şi amendă 400 de lei pentru oaspeţi, conf. hot. Ad. Gen.

  Hotărârea Comitetului de Urgenţă :
  Jocurile de juniori A1 din cele trei serii, amânate sau nedisputate, se vor disputa după încheierea turul de campionat sau în cursul săptămânii, după posibilităţile echipelor în cauză.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img