More


  Au început înscrierile la RotaHack 2018. Premii de peste 2000 euro pentru cele mai bune aplicații iOS sau Android!

  =

  24 de studenți de elită, din peste 10 județe ale țării au reușit să realizeze, în numai 48 de ore, un ghiozdan inteligent. Având în vedere feedback-ul pozitiv, noi, cei de la Asociația Rotaract Club Satu Mare, am decis să organizăm și a doua ediție a concursului, dar cu un nou format! În perioada 16-18 noiembrie 2018 vom pune la bătaie, din nou, premii în valoare totală de peste 2000 euro, iar de azi vă puteți înscrie în competitive.

  Spre deosebire de anul trecut, participanții vor avea de realizat o aplicație iOS sau Android pentru dispozitivele mobile, în numai 24 de ore, utilizând tehnologia AR (Augmented Reality).


  În acest an organizatorii se așteaptă la un număr și mai mare de participanți față de ediția anterioară, deoarece se va permite participarea oricărei persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani, așadar vor putea să concureze inclusiv elevii de liceu, însă prioritate vor avea în continuare studenții de la facultățile de profil sau cei cu experiență în domeniu.

  Mai mult decât atât, în acest an se va oferi posibilitatea persoanelor dornice de a se înscrie nu doar împreună cu un coleg de echipă, ci și individual.

  Având în vedere că în acest an hackathonul e de numai 24 de ore, organizatorii şi-au propus ca activitățile din prima zi să înceapă cu o mică festivitate de deschidere și să dedice această zi elevilor de liceu, prin diferite prezentări, care vor avea ca temă principală subiectul „Ce pot să fac dacă devin informatician?”. Ziua se va încheia cu un „warm-up” party, la care vor participa tinerii sătmăreni și concurenții care doresc să vină la Satu Mare cu o zi înainte de concurs.


  În a doua zi va începe concursul propriu-zis, iar după 24 de ore hackathonul se va încheia, alături de o festivitate de premiere. Programul complet va fi anunţat în curând.

  La fel ca anul trecut, premiile au rămas în valoare totală de peste 2000 euro! Premiul Ovilex reprezintă Premiul I al RotaHack 2018 și este în valoare de 1000 euro. Premiul Zollner este în valoare de 750 euro, reprezintă Premiul II al concursului și va fi acordat de către compania ZES Zollner Electronic din Satu Mare. Premiul III este în valoare de 500 euro. De asemenea, toți câștigătorii vor fi plimbați prin Satu Mare, cu un Ferrari F12 Berlinetta, de către Ovidiu Pop, fondatorul Ovilex Software.


  Pe această cale dorim să anunțăm faptul că suntem deschiși în continuare la diferite parteneriate sau colaborări cu privire la RotaHack 2018, prin urmare vă invităm să ne contactați. Mai multe detalii despre concurs găsiți pe site-ul nostru: https://www.rotahack.com sau pe paginile noastre de Facebook: https://www.facebook.com/rotahack/ și https://www.facebook.com/rotaract.satumare .

  Nicolae Ghişan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img