More


  VIDEO/FOTO. Coica revine în lupta pentru Primărie. Are însă și o condiție

  =


  Fostul primar al municipiului Satu Mare, Doel Coica a anunțat că va reveni în lupta pentru Primărie dar cu o singură condiție.

  Actualmente președinte al Filialei Satu Mare a Partidului PRO România, înființat și prezidat de Victor Ponta, fostul primar, Dorel Coica, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și secretarul PRO România, Florin Gavriș, că se va înrola în lupta pentru ocuparea postului de primar numai dacă vor fi două tururi de scrutin.

  În cazul în care nu vor fi două tururi, Coica a afirmat că nu va participa precizând că, din cauza faptului că românii din Satu Mare sunt dezbinați, în acest caz urmând să câștige alegerile tot candidatul UDMR.

  Tot cu aceeași ocazie, Coica a afirmat că în cazul alegerilor locale este posibil ca PRO România să facă alianțe cu oricare dintre partidele românești.

  În ceea ce privește alegerile locale, Dorel Coica a precizat că își dorește ca, la nivel de județul Satu Mare, PRO România să obțină un scor de minim 5%.

  Referitor la alegerile la nivel național, Dorel Coica spune că Victor Ponta este președintele ideal pentru PRO România, și că vicepreședintele Sorin Câmpeanu ar putea fi candidatul PRO România la prezidențiale, care l-ar bate și pe Iohannis la alegeri.

  Secretarul general al PRO România Satu Mare, Florin Gavriș, a arătat că, atât la nivelul municipiului, unde sunt deja peste 50 de membri, cât și la nivelul județului partidul crește, se dezvoltă, iar politica va fi una de centru stângă, având o atitudine PRO față de dezvoltarea României.

  Atât Gavriș, cât și Coica au anunțat că partidul este deschis pentru toți oamenii de valoare din județ, care nu au probleme cu justiția și în special tineri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img