More


  Comedia Cină cu Proști se reia la Teatrul de Nord

  =

  Secția română a Teatrului de Nord vă invită duminică 14 octombrie 2018, la ora 19.00 în Sala Mare, la spectacolul ”Cină cu proşti” de Francis Veber. Din distribuție fac parte actorii: Ciprian Vultur, Raluca Mara, Sergiu Tăbăcaru, Romul Moruţan, Vlad Mureşan, Alina Negrău, Stelian Roşian. Regia artistică Daniel Vulcu, scenografia Cristian Gătina.

  Senzația pe care ne-o dă această piesă este de aici și acum. Nu ne prezintă o lume fantastică ci una cât se poate de palpabilă, cu personaje cât se poate de plauzibile. Cascada de răsturnări de situație se întâmplă în timp real, pe parcursul a două ore. Ce nu vom găsi în relația dintre personajele din această poveste este agresiunea. Găsim minciună, meschinărie, vanitate. Dar sunt atât de cotidiene încât aproape ar putea trece cu vederea dacă nu ar fi contrapunctate de candoarea, naivitatea, generozitatea unui aparent neadaptat ale cărui atribute sunt confundate cu prostia. Evenimentele care se succed în avalanșă au efecte revelatoare asupra personajelor iar publicul asistă la o comedie cinstită unde buna dispoziție e molipsitoare iar râsul plin și sănătos e greu de stăpânit.

  Vă invităm la o supercomedie delicioasă, bine condimentată cu umor sănătos și servită cu mult talent și bucurie.

  Spectacolul se joacă în afara abonamentelor. Durata: 2 h, 10 min. (cu pauză). Bilete se găsesc la Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6: Telefon: 0261712106; e-mail: agenție. teatruldenord@gmail.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img