More


  CONFIRMARE. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, vine la Carei de Ziua Armatei. Va fi prezentă și Ioana Bran

  =

  Pe data de 25 octombrie, pe întreg cuprinsul țării va fi sărbătorită Ziua Armatei Române. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, alături de ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, vor fi prezenți la Carei cu ocazia acestei sărbători.

  În județul Satu Mare vor fi organizate evenimente dedicate acestei sărbători în cel puțin patru locații.

  Astfel, la Satu Mare, de la ora 8.30, va avea loc un ceremonial militar și religios urmat de depuneri de coroane la Monumentul Ostașului Român.

  La Carei, de la ora 11.00, se va desfășura ceremonial militar și religios, alocuțiuni, depuneri de coroane, parașutarea Drapelului României, defilarea detașamentelor, vizionarea standurilor de tehnică, echipamente, armament și aparatură militară. Toate acestea vor avea loc la Monumentul Ostașului Român.

  La Negreşti-Oaş, manifestările vor avea loc în parcul central al oraşului (la monumentul eroilor) de la ora 12,00 și vor cuprinde Intonarea imnului naţional al României; Ceremonial religios; Însemnătatea istorică a zilei; Depuneri de flori şi coroane și Scurt moment artistic prezentat de elevii instituțiilor de învățământ din Negrești-Oaș. Vor participa primarul oraşului, directorii și şefii de servicii din primărie, consilierii locali, preoţi, reprezentanţi ai instituţiilor de cultură, învăţământ, sănătate, justiţie din Negreşti-Oaş, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, partidele politice etc.

  Tot joi, la Ardud, de la ora 13.00, va fi organizat un ceremonial militar și religios, dezvelirea bustului lui Burebista. (Str. Ştefan cel Mare, nr. 14).

  Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că, până în prezent, singurul demnitar de rang înalt care a confirmat prezența la Carei de Ziua Armatei Române a fost ministrul Apărării, Mihai Fifor, precum și ministrul Tineretului și Sportului, sătmăreanca Ioana Bran.

  Despre prezența președintelui Klaus Iohannis nu a fost informat nici oficial nici altfel.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img