More


  Cursuri gratuite de limba engleză, la Biblioteca Județeană Satu Mare

  =

  Cele trei sesiuni de cursuri gratuite pentru învățarea limbii engleze organizate de către Biblioteca Județeană Satu Mare și Kressus Polyglot Center s-au bucurat de aprecierea sătmărenilor. Prin urmare, organizatorii au decis să reia aceste cursuri, oferind și altor sătmăreni oportunitatea de a învăța să se exprime în limba lui Shakespeare.

  Pentru al patrulea an consecutiv, Kressus Polyglot Center și Biblioteca Județeană Satu Mare organizează cursuri gratuite de conversație în limba engleză. Cursul va avea periodicitate săptămânală, acoperind o durată de șase luni și se va desfășura în perioada 17 octombrie 2018 – 17 aprilie 2019.

  Prezenta sesiune de cursuri este organizată pentru nivelul începători și va fi livrată de către ing. Gheorghe Opriș, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 1700-1800.

  Înscrierile se fac la Secretariatul Bibliotecii Județene Satu Mare, în limita a 50 de locuri, la telefon 0261-711199, începând cu 8 octombrie, în intervalul orar 0800-1600, de luni până vineri, inclusiv.

  Pentru a asigura aceesul unui număr cât mai mare de sătmăreni, organizatorii cursului vor acorda întâietate celor care nu au participat la sesiunile anterioare.

  Persoană de contact: Daniel Iojiban, bibliotecar, Biblioteca Județeană Satu Mare; Telefon: 0261-711199, interior 111.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img