More


  Dorel Coica revine în lupta politică

  =

  Fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a anunțat că va reveni în lupta pentru Primărie dar cu o singură condiție. Și anume ca primarul să fie ales în două tururi de scrutin. Acesta a mai precizat că va face aliență cu orice partid politic la nivel de Satu Mare.

  Românii din Satu Mare, dezbinați
  Actualmente președinte al Filialei Satu Mare a Partidului Pro România, înființat și prezidat de Victor Ponta, fostul primar, Dorel Coica, a afirmat ieri, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și secretarul PRO Româia, Florin Gavriș, că se va înrola în lupta pentru ocuparea postului de primar numai dacă vor fi două tuturi de scrutin.

  În cazul în care nu vor fi două tururi, Coica a afirmat că nu va participa precizând că, din cauza faptului că românii din Satu Mare sunt dezbinați, în acest caz urmând să câștige alegerile tot candidatul UDMR.
  Tot cu aceeași ocazie, Coica a afirmat că în cazul alegerilor locale este posibil ca PRO România să facă alianțe cu oricare dintre partidele românești.

  La nivel național
  În ceea ce privește alegerile europarlamentare, Dorel Coica a precizat că își dorește ca, la nivel de județul Satu Mare, PRO România să obțină un scor de minim 5%.

  Referitor la alegerile la nivel național, Dorel Coica spune că Victor Ponta este președintele ideal pentru PRO România, și că vicepreședintele Sorin Câmpeanu ar putea fi candidatul PRO România la prezidențiale, care l-ar bate și pe Iohannis la alegeri.

  Partid “în creștere” la Satu Mare
  Secretarul general al PRO România Satu Mare, Florin Gavriș, a arătat că, atât la nivelul municipiului, unde sunt deja peste 50 de mebri, cât și la nivelul județului, partidul crește, se dezvoltă, iar politica va fi una de centru stânga, având o atitudine PRO față de dezvoltarea României.

  Atât Gavriș, cât și Coica au anunțat că partidul este deschis pentru toți oamenii de valoare din județ, care nu au probleme cu justiția și în special tineri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img