More


  Evaluarea miniștrilor s-a încheiat

  =

  Social democrații au finalizat evaluarea propriilor miniștri. O comisie specială PSD a analizat activitatea fiecărui demnitar în parte iar concluzia este una decisivă: remaniera este necesară.
  Propunerile finale vor veni de la premierul Viorica Dăncilă. Din rândul miniștrilor ALDE nu va pleca nimeni susțin acestia
  Și la PSD sunt miniștri care nu trebuie să își facă probleme. Lia Olguța Vasilescu (Ministerul Muncii) , Carmen Dan (MAI), Eugen Teodorovici (Ministerul Finanțelor).
  Sunt însă și miniștri vizați de remaniere. Ultimul cuvânt îl va avea Viorica Dăncilă, care va primi și raportul grupului de lucru care a evaluat în ce măsură a respectat calendarul din programul de guvernare, în ce măsură fiecare ministru a atins obiectivele din programul de guvernare, dar și în măsură a reușit să comunice.
  Potrivit informațiilor tvr, cel care ar deschide lista remaniabililor ar fi ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, urmat de ministrul Transporturilor și ministrul Culturii, dar și de miniștri mai puțin vizibili cum este ministrul Comunicațiilor.
  Deciziile vor fi luate în ședința Comitetului Executiv care va avea loc cel mai probabil joi.
  Și în cazul lui Tudorel Toader sunt semne de întrebare însă acesta beneficiază de susținerea celor din ALDE.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img