More


  EXCLUSIVITATE! FOTO. El este BESTIA cu chip de OM. De o VIOLENȚĂ ieșită din comun

  =


  Gazeta de Nord Vest a intrat ÎN EXCLUSIVITATE în posesia unor informații de-a dreptul șocante despre isprăvile Bestiei cu chip de om care a vrut să-și ucidă soția lovind-o cu un ciocan în cap chiar în fața fiului lor de doar un an. Ceea ce vă vom prezentat în cele ce urmează sunt informații cu un puternic impact emoțional.

  Și-a bătut toate soțiile

  Până să fie săltat de polițiști, Iozsef F, care și-a luat numele de familie după cel al actualei soții, doarece înainte numele de familie începea cu litera R, locuia pe strada Ostrovului.

  Vecinii acestuia susțin pentru GNV că Ioszef era un om extrem de violent.

  Bărbatul a fost căsătorit până acum de trei ori, susțin vecinii acestuia. Din prima casătărie a rezultat un băiat de 9 ani, însă fosta lui soție l-a părăsit din cauza bătăilor pe care le primea aproape zilnic.

  Apoi a stat în concubinaj cu o altă femeie, cu care are trei copii, doi gemeni, fetiță și băiat, și o altă fetiță pe care el nu o recunoaște, motiv pentru care a fost dat în judecată de către fosta lui concubine.

  ”Și pe aceasta o bătea și o scotea afară noaptea cu copii după ea”, susțin vecinii de pe Ostrovului.

  Pe ultima soție a lovit-o cu un ciocan in cap

  În fine, ultima sa soție, Andreea, avea un băiat dintr-o căsătorie anterioară, iar cu Iozsef avea un copil de circa un an.

  Săptămâna trecută, marți, 9 octombrie, pe fondul unor neînţelegeri în familie, în timp ce persoana vătămată F. A., soţia sa, se pregătea să îmbăieze unul dintre copii şi se afla lângă vană, inculpatul a tras-o de păr, aceasta a alunecat şi s-a lovit cu capul de gresie.

  Ulterior, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan în zona capului, iar când şi-a dat seama că aceasta este inconştientă, a scos-o din baie până în cameră şi a ieşit pe casa scări cerând vecinilor să cheme o ambulanţă.

  Mai grav este faptul că toată această scenă de violență sălbatucă s-a produs chiar sub ochii copilului de numai un an, care ar putea rămâne, astfel, marcat pe toată viața. Cu siguranță, acesta va avea nevoie de consiliere psihologică.

  Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în comă. Aici s-a constatat că rănile ei sunt foarte grave, astfel că medicii sătmăreni au decis, ulterior, ca femeia să fie transferată la secţia de neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare.

  Femeia și-a mai revenit puțin după tratamentul medical adecvat, dar în continuare se zbate între viață și moarte, iar prognosticul medicilor în ceea ce privește șansele ei de supraviețurie este rezervat.

  Inculpatul F.I. a recunoscut şi a regretat fapta, spun procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare. În data de 11 octombrie 2018, a emis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul F. I. , pe o durată de 30 de zile.

  Toate detalii în acest caz le puteți citi AICI!!!

  Și-a lovit vecina cu picioarele

  În afară de soții și concubine, sălbaticul Iozsef și-a bătut cu bestialitate și veciniele.

  ”El este o persoana foarte agresivă. Pe o vecină a bătut-o în fața blocului de ce i-a spus femeia să nu îi mai trimită copilul de la scară, că nu e scara lui. Femeia era pe jos, iar el a lovit-o cu picioarele chiar și peste față, de i-a zburat dinții din gură. Atunci, însă, nu a primit decât o amendă din partea polițiștilor”, susțin vecinii bestiei.

  Astăzi îi este ziua de naștere

  Astăzi este ziua lui de naștere. Prima lui soțăie i-a făcut bestiei o urare:

  ”La Mulți Ani cu executare, că azi este ziua lui de naștere. Să aibă față de el același comportament care l-a avut și el fața de noi, și să-l bata așa cum ne-a bătut și el pe noi.”

  VOI CE URARE ÎI FACEȚI?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img