More


  FOTO. Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare, întrunit în a treia ședință din acest an

  =

   

  Cea de a III-a şedință a Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare în anul școlar 2018-2019 a avut loc luni, 15 octombrie, care a fost prezidată de președintele Ionela Por. La această întâlnire, a participat, în calitate de invitat de onoare, vicepreședintele Consiliului Național al Elevilor, Florin Râșteiu, care s-a aflat pentru prima dată în județul Satu Mare.

  La ședință au fost prezenți reprezentanții a 24 de licee din Județul Satu Mare care au avut de dezbătut patru puncte de pe ordinea de zi a ședinței și anume: 1. Exercițiu de cunoaștere; 2. Prezentarea posturilor vacante; 3. Sesiune de formare inițială-vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor Florin Râșteiu și 4. Diverse.

  Posturile vacante în Consiliul Județean al Elevilor sunt: un post vacant pe funcția de Președinte; 3 posturi vacante pentru funcția de Vicepreședinte; și câte un post vacant pentru funcția de Secretar, Avocatul elevului, Sport și tineret, PR, Profesional și tehnic, Redactor și Fotograf.

  Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție pe pagina de facebook a Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare sau pe gmail cjesatumare@gmail.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img