More

    FOTO. El este principalul SUSPECT al DUBLULUI ASASINAT. Reținut și interogat

    Principalul suspect al dublului asasinat de ieri seară de pe strada Ravensburg din Satu Mare a fost identificat și reținut. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani și s spune despre el că era prieten cu victimele.

    Acesta a fost prins de Poliția Locală într-o clădire dărăpănată aflată în zona Taberelor Școlare, în imediata apropiere a străzii Ștrandului. Bărbatul a fost predat Poliției Naționale care l-a reținut, dus la sediul IPJ unde este audiat de procurorul de caz.

    Suspectul a fost văzut marți, în jurul orei 15.30, în timp ce a ieșit din scara blocului cu hainele pline de sânge, scrie PresaSM. Mai apoi, s-a dus într-un bar de pe Drumul Botizului, unde și-a schimbat hainele pline de sânge, iar mai apoi le-a lăsat într-o clădire situată în zona ștrandului, unde locuia în ultima vreme.

    Vecinii mai spun și că cei doi au fost văzuți de mai multe ori certându-se. Tot ei au fost cei care ne-au relatat și faptul că suspectul a fost zărit în jurul orei 15:00, ieșind din locuința victimei, mai scrie PresaSM. Bărbatul ar fi avut hainele pătate cu sânge.

    Oribilă dublă crimă a avut loc ieri după-amiază într-un apartament de pe strada Ravensburg din Satu Mare. Două victime, un bărbat de 74 de ani și fiul său, de 39 de ani, au fost uciși cu bestialitate.
    Detalii despre acest dublu asasinat puteți citi pe

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE