More


  FOTO. ULUITOR. Își caută MAMA după 20 de ani. Chiar dacă aceasta l-a ABANDONAT după naștere

  =

  Un tânăr de 22 de ani, care a fost înfiinat în urmă cu 20 de ani de o familie din Bordeaux, Franța, își caută mama, care este din Satu Mare. Acesta face un apel la toți sătmărenii care-i pot oferi detalii despre mama lui. Ar vrea cel puțin să o vadă, dacă nu chiar să o și întâlnească.

  Adoptat în Franța

  În urmă mai bine de 20 de ani, un copil care pe atunci se numea Nicolae Beșleagă, a ajuns la casa de copii din Berindan, din comuna Odoreu. Data de naștere al copilului este chiar de Sfântul Nicoloae: 6 decembrie 1995. Nu se știe de ce mama sa l-a părăsit la acea dată.

  Cert este că, după mai puțin de un an de stat la Casa de Copii din Berindan, Nicolae a fost înfiiat de o familie din Bordeaux, Franța. Avea doi ani când copilul a părăsit România.

  Familia franceză l-a crescut ca pe fiul ei. I-au dat un nou nume, Nicolas Chazy, l-au purtat la școală și i-au făcut acestuia un rost în viață.

  Între timp, Nicolas Chazy, muncește, și-a unit destinele cu o tânără și are o fetiță. Se bucură, astfel, de o viață împlinită, lucruri pe care, dacă ar fi rămas în România, avea mici șanse să le împlinească.

  Apel la sătmăreni

  Imediat după ce i s-a născut fetița, Nicolas a luat decizia de a-și căuta mama lui naturală care, presupune el, mai locuiește la Satu Mare.

  Pe mama lui Nicolas o cheamă Simona Lenuța Beșleagă și acum ar trebui să aibă circa 40 de ani. Nu mai știe nimic de ea. A încercat să o găsească pe Facebook dar nu a reușit.

  În această situație, Nicolas cere, prin intermediul Gazetei de Nord Vest, ajutorul tuturor sătmărenilor pentru a-și găsi mama sa naturală. Cel puțin să o vadă, dacă nu chiar să o și întâlnească.

  Astfel, toți cei care știu ceva despre Simona Lenuța Beșleagă, mama lui Nicolae, sau a lui Nicolas, cum îl cheamă acum, sunt rugați să ia legătura cu redacția Gazetei de Nord Vest sau să ne lase în mesaj pe pagina de Facebook a Gazetei.

  Avem convingerea că, împreună, îl putem ajuta pe Nicolas să-și găsească mama.

  DISTRIBUIE acest material. Poate știe cineva ceva despre MAMA lui Nicolas.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img