More


  FOTOGALERIE. Activitate laborioasă a președintelui organizației PSD Municipală Satu Mare, Radu Roca

  =

  Președintele Organizației municipale a PSD Satu Mare, vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Mediului, Radu Roca, a avut, în cursul zilei de azi, duminică, 21 octobrie, o activitatea extrem de laborioasă. A participat atât la sfințirea de la biserica din satul General Averescu, sau Gilvaci-Gară, cum mai este cunoscută localitatea din comuna Moftin, cât și la ceremonia de sfințire a drapelului și ridicarea acestuia pe noul catarg aflat în curtea bisericii din Tătărești.

  Capelă sfințită la Ghilivaci Gară

  PS Timotei Sătmăreanul a sfițit astăzi o capelă în pridvorul bisercii din Ghilivaci-Gară. La eveniment a fost prezent și vicepreședinbtele Autorității Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM), Radu Roca.

  ”Am răspuns cu mare drag invitației de a participa la sfințirea capelei Învierea lui Lazăr, a pridvorului, sfințirea clopotului precum și la Sfânta Liturghie de la biserica ortodoxă, Sf.Dimitrie din Parohia Ghilvaci-Gară, Protopopiatul Carei, oficiată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereul Vicar al Episcopiei Maramuresului și Sătmarului în frunte cu un sobor mare de preoti. Doamne îți mulțumim!”, este mesajul transmis de Radu Roca cu această ocazie.

  Tătărestiul onorează Centenarul

  Tot azi, Radu Roca a participat și la ceremonia de sfințire a drapoelului și riudicare a acestuia pe catargul înălțat în curtea bisericii din Tătărești.

  ”Am participat cu mare bucurie, alături de d-na Cecilia Marinescu, director cancelarie la Instituția Prefectului județului Satu Mare, la un eveniment cultural – patriotic de cinstire a memoriei celor pe a caror jertfe s-a clădit România de astazi , respectiv la sfintirea drapelului si inaltarea lui pe catargul ridicat in curtea bisericii ortodoxe din Tătăresti donate de Asociatia Civica Tempora in memoria jertfelor facute pentru faurirea Romaniei Mari”, a mai spus Raru Roca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img