More


  FOTOGALERIE. Cuplurile de aur, PREMIATE la Satu Mare. Primarul Kereskenyi a dat premiile

  =

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a premiat vineri, 19 octombrie, cele mai longevive cupluri ale municipiului Satu Mare. Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv, în sala căsătorii a primăriei.

  De această dată, 46 de cupluri care au împlinit în acest an 40 de ani de căsătorie și 6 cupluri care aniversează 60 de ani de căsătorie au primit diplome de fidelitate din partea oficialităților, precum și un premiu în bani pentru fiecare familie.

  “Nu puțini sunt cei care își duc singuri bătrânețile fiincă le-au plecat copiii în străinătate, la muncă ,să îngrijească bătrânii altora. Dumneavoastră sunteți temelia prezentului nostru și ne ajutați să înțelegem viitorul Arătându-le respect bătrânilor noștri, suntem mai puternici.Cine nu-și uită bătrânii, îi cinsteste, le poartă de grijă, are viitor. Vârstnicii reprezintă comorile noastre fără de preț. De felul cum îi tratăm, arătăm ce suntem noi în realitate, arătăm care ne este recunoștința față de cei care au construit ceea noi folosim. Cât îi cinstim pe vârstnici, atâta valoare avem noi ca oameni “, a declarat la începutul premierei, primarul Kereskényi Gábor.

  După jumătate de secol de conviețuire, o parte dintre cuplurile prezente la eveniment au ținut să împărtășească cu ceilalți participați secretul longevității căsniciei lor. Momentul a fost unul deosebit de emoționant, seniorii mărturisind că momentul festiv însemnă mai mult decât o festivitate de premiere.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img