More


  Iluminat OCCIDENTAL într-un oraș din Sătmar. Proiectul, finalizat

  =

  Primăria orașului Ardud a finalizat și a depus spre finanțare proiectul privind eficientizarea consumurilor energetice prin înlocuirea surselor de iluminat public, telegestiune și extinderea sistemului de iluminat public în orașul Ardud.

  Proiectul depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014 -2020 are drept scop scăderea consumului anual de energie primară în iluminat public la nivelul orașului Ardud prin modernizarea sistemului de iluminat; scăderea gazului cu efect de seră; îmbunătățirea accesului persoanelor la serviciul de iluminat public la nivelul orașului Ardud prin crearea unui nou sistem de iluminat și iluminarea principalelor treceri de pietoni, incluzând sisteme bazate pe senzori de prezență.

  ”Un nou proiect de finanțare a fost finalizat după câteva luni de muncă si depus la sfârșitul săptămânii trecute la ADR-NV Cluj-Napoca pe POR axa3.1!”, spune primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, care nu a uitat să mulțumească tuturor celor care au muncit cu sârg la realizarea acestuia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img