More


  ORIBIL. CRIMĂ DUBLĂ. Tată și fiu uciși cu sânge rece

  - Advertisement -

  Polițiștii sătmăreni au confirmat că în cazul cadavrelor găsite aseară într-un apartament situat pe strada Ravensburg din Micro 15 este vorba despre o dublă crimă.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că victimele sunt doi bărbați, unul de 74 de ani, al doilea de 39 de ani, tată și fiu.

  ”S-a întocmit dosar penal pentru omor calificat. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. A fost întocmit un cerc de suspecți și se fac verificări în acest caz”, a declarat pentru GNV, purtătorul de cuvânt al IPJ.

  Surse din cadrul anchetei au declarat pentru GNV că fiul avea probleme locomotorii și era țintuit la pat în momentul în care a fost ucis. Cei doi au fost uciși cu mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului.

  Autoritățile care anchetează acest caz nu exclud nicio posibilitate. Până în prezent, au fost audiate mai multe persoane, dar cel puțin până la data redactării acestor rânduri nu a fost reținută nicio persoană.

  Reamintim faptul că aseară, într-un apartament de pe strada Ravensburg din Satu Mare, două persoane au fost găsite decedate.

  Detalii despre acest caz găsiți citind http://www.gazetanord-vest.ro/2018/10/macabru-cadavre-descoperite-intr-un-bloc-din-satu-mare-politia-face-cercetari/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare