More


  Primăria Ardud, prima pe județ, a doua pe țară

  =

  Primăria orașului Ardud a reușit să achiziționeze echipamente și utilaje noi care vor fi folosite pentru buna gospodărire a orașului. Acestea au fost obținute în urma unui proiect depus la GAL Satu Mare, Primăria Ardud fiind prima pe județ și a doua pe țară care a reușit să finalizeze achiziția în acest mod.

  Proiectul depus pe GAL Zona Sătmarului prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014‐2020 – Măsura 19 ”Sprijin pentru dezvoltarea locală LEADER” prin care s-a urmărit achiziționarea de echipamente și utilaje pentru compartimenul de cultură și sport și pentru activitatea de gospodărire comunală din orașul Ardud, județul Satu Mare și-a atins obiectivul. ”Prin acest proiect s-a materializat prin achiziționarea unui tractor și a unei remorci agricole, a unei lame pentru dezăpezire și a unor furci pentru încărcare paleți cu ajutorul cărora vor putea fi efectuate lucrări eficiente pentru întreținerea spațiilor verzi, a drumurilor și spațiilor publice, care totodată vor contribui la dezvoltarea serviciilor publice locale”, a declarat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

  Primăria Ardud este prima din județ și a doua din țară care a reușit să finalizeze achiziția și cuprinderea la plată în cadrul proiectelor depuse pe GAL.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img