More


  ȘANSĂ UNICĂ. Ofertă generoasă ANL într-un oraș din județ. Case finisate, utilate și mobilate

  =

  Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a făcut publică oferta privind prețul de vânzare și planul de situație care vor fi construite în orașul Ardud prin programul național de locuințe prin credit ipotecar ANL.

  ”Astfel, ca urmare a cuprinderii de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (A.N.L.) în Programul de Construcţie de Locuinţe prin credit ipotecar a unui număr de 18 de case în orașul Ardud, pe strada Viilor, vă prezentăm oferta privind pretul de vânzare și planul de situație a imobilelor care vor fi predate la cheie beneficiarilor”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

  Persoanele interesate pentru achiziționarea unor astfel de locuinţe sunt invitate să se înscrie în programul ANL la sediul Primăriei orașului Ardud.

  ”O șansă unică pentru ardudeni și cei care vor să se stabilească in Ardud! Situate într-o zonă deosebită, la poalele Cetății Ardud, nu departe de centrul orașului, dar totuși într-o zonă retrasă, liniștită, casele ANL oferă toate avantajele, inclusiv ca preț și posibilitate de plată în 30 de ani!

  Predarea casei se face complet finisată, cu toate utilitățile, la cheie, gata de mobilat și mutat în ea! Invităm persoanele interesate să se înscrie pe lista aflată la Primăria Ardud”, a declarat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

  Condiţiile de accesare a acestui program le găsiţi pe site-ul www.anl.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img