More


  SPECTACOL. O SOMITATE a muzicii românești, la Satu Mare de Centenar. Unde va fi amplasată scena

  =

   

  O somitate a muzicii românești va concerta la Satu Mare pe data de 1 Decembrie, sărbătorind astfel, înpreună cu sătmărenii, Centenarul Marii Unirii.

  În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat că, pentru sărbătorirea Centenarului Marii Unirii, la Satu Mare a fost organizat, pritre altele, și un concert de anvergură.

  Astfel, cu această ocazie, pentru sătmăreni vor concerta cunoscuta interpretă Elena Gheorghe, dar și această somitate a muzicii românești, trupa Pheonix.

  Scena va fi amplasată la statuia Lupoaicei, de lângă Muzeul Județean.

  Primarul Kereskenyi Gabor a mai arătat că pentru aceste evenimente dedicate Centenarului, aufost alocate circa 200.000 de lei, lacare se mai adaugă sumele alocate ONG-urilor.

  Edilul șef a mai adăugat că, în discuțiile de principiu pe care le-a avut cu conducerea Prefecturii și a Consiliului Județean s-a mers pe principiul ca hrana ce va fi oferită populației să fie făcută într-un sistem centralizat, adică să fie o singură entitate care să facă hrană (ori de la armată, ori un agent economic) și să nu fie permis accesul comercianților în zonă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img