More


  VESTE BUNĂ! Ungurii vin cu autostrada M3 până la Satu Mare. În ce stadiu sunt demersurile

  =


  Așa după cum premierul Ungariei, Viktor Orban, a promis în 2016, când s-a aflat în vizită la Satu Mare, autoritățile maghiare prelungesc autostrada M3 până la granița cu România.

  Ungaria a demarat deja procedurile pentru a construi un drum expres (M 49) între autostrada M3 și granița cu România, scrie PresaSM. În prezent, porțiunea dintre M3 și Ököritófülpös are toate avizele necesare, astfel că lucrările pot începe. În ceea ce privește porțiunea dintre , Ököritófülpös și Csengersima, urmează ca în scurt timp să fie licitate lucrările de construire.

  Drumul expres va avea câte două benzi pe sens și va ocoli localitățile. Atunci când acest drum expres va fi gata, sătmărenii vor avea un acces mult mai ușot la autostrada M3, care începe la Mateszalka.

  De asemenea, din proiectul maghiarilor rezultă că lungimea estimată a acestei secțiuni a drumului cu două benzi pe sens este de 19 kilometri, între Ököritófülpös și Csengersima, mai scrie PresaSM. Viitorul câștigător va trebui să examineze problema punctului transfrontalier ungar-român, în funcție de acordurile bilaterale existente.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img