More


  VINDECARE EMOȚIONALĂ! Terapeutul Ovidiu Dragoş Argeşanu vine la Satu Mare pe 2 – 3 noiembrie

  =

  Prezent în Satu Mare la începutul lunii noiembrie doctorul Ovidiu Dragoș Argeșanu v-a susține o serie de consultații și o conferință cu tematica ”Iubirea – ca formă de plată karmică”.

  „Vindecarea emoțională este necesară în evoluția maturizării fiecarui om, și aici nu vorbim doar de cunoașterea de sine, vorbim de sentimentele și emoțiile ce pot afecta sănătatea sufletească, mentală sau fizică a oamenilor. Ca omul să poată înțelege, aprofunda și vindeca avem adeseori nevoie de oameni ce au studiat, au vindecat și s-au cunoscut pe ei înșiși. Din acest scop fondator al Asociației Reiki Satu Mare invităm în municipiu Satu Mare oameni cu experiență: terapeuți, profesori, medici, formatori, pentru a înțelege și integra cât mai explicit principiul vieții și a ceea ce circulă prin fiecare om în parte – energia – sub formă de emoție, sentiment, trăire, etc. ” a declarat preș. Asociației, Petronela Roxana Stavila.

  La începutul lunii noiembrie, doctorul și terapeutul Ovidiu Dragoș Argreșanu revine la Satu Mare la invitația asociației pentru a susține o nouă serie de consultații cât și pentru a susține o conferință cu tematica: „Iubirea – ca formă de plată karmică.”

  „Iubirea va fi mereu o tematică cu multe laturi de abordare și integrare. Iubirea este și înălțătoare în spirit dar și chinuitoare în frământări emoționale și trăiri interioare, și de cele mai multe ori omul care simte această trăire nu își poate răspunde singur la întrebările referitoare la ceea ce este în interiorul său”, adaugă Petronela Roxana Stavila.

  Din punct de vedere spiritual terapeutul Ovidiu Dragoș Argeșanu susține în cărțile sale: “nu numai ura este un instrument al plăților karmice, ci și iubirea. Iubirea nu știi de unde apare, când se duce și unde te mai duce. Este instrumentul prin care suntem cel mai ușor manipulabili.”.

  Trecând prin mai multe domenii de activitate, după ce a absolvit studiile medicale, psihoterapia-psihanaliza, radiestezia şi chi kung, drumul medicului Ovidiu Dragoş Argeşanu şi-a găsit destinaţia în aria spirituală susținând prin țară conferințe, terapii și seminarii. În calitate de scriitor, Ovidiu Dragoş Argeşanu scrie despre magie şi efectele ei, despre boli, despre lumea de dincolo, percepţia despre viaţă, căile spirituale şi cele mai întâlnite probleme ale oamenilor..

  Terapiile individuale se susțin în data de 2 noiembrie pe baza programărilor, iar conferința este susținută sâmbătă, 3 noiembrie, la sala de conferinte a hotelului Astoria, de la orele 10 dimineața.

  Detaliile și amănuntele organizatorice pot fi solicitate preș. Asociației Reiki Satu Mare, Petronela Roxana Stavila (0754.625858).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img