More


  ACCIDENT de muncă MORTAL. Un bărbat a decedat cu capul zdrobit

  =

  Un accident de muncă mortal în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața în condiții groaznice s-a produs luni în municipiul Satu Mare.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat pentru Gaztea de Nor Vest că accidentul s-a produs luni, pe strada Wolfenbuttel din municipiul Satu Mare, unde se fac lucrări de reabilitare a străzii și troatuarelor.

  Victima este un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Satu Mare, șofer pe o autobasculantă. Acesta, după ce a adus cu basculanta materialul necesar pentru lucrările ce se efectuează în zonă, s-a dat jos din cabină cu intenția de a verifica dacă totul este în regulă la benă.

  Din nefericire, în acel moment, una dintre lateralele benei s-a desprins și l-a lovit pe bărbat în cap. Practic, i-a zdrobit capul. În scurt timp de la producerea accidentului, la fața locului a ajuns un echipaj de salvare. Echipajul medical i-a acordat primul ajutor la fața locului apoi l-a transportat în stare foarte gravă, îninconștiență, la spital.

  Din nefericire, victima a decedat a doua zi în spital.

  În prezent, atât polițiștii, cât și inspectorii de muncă efectuează cercetări pentru a stabili, cu exactitate, circumstanțele în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img