More


  Accident provocat de inconstienta și teribilism!

  =

  Azi, in jurul orei 12:30, la intersecția dintre strada strada Zutphen și Ana Ipatescu in municipiul Satu Mare a avut loc un accident stupid provocat de inconstienta și teribilismul unui șofer kamikaze.

  Acesta a “rulat” cu viteza mare, in jur de 80-100 la ora, conform spuselor martorilor de pe strada Zutphen, o strada din cartierul de case unde viteza normala ar fi 30 la ora, având in vedere ca este o strada lângă școala Generală numărul 10, zona care este frecventata inclusiv sâmbătă si duminica de copii și oameni de vârsta a doua care vor sa faca o plimbare liniștita.

   

  Aflandu-se la volanul unui Citroën de culoare verde șoferul inconștient având  aproximativ 80 km/h-100 nu a oprit la stop și a intrat din plin într-un SUV Mercedes care circula regulamentar. In urma impactului puternic Mercedesul a fost “proiectat” in primul copac. Partea dreapta a șoferului și fata fiind grav avariate. Norocul celui lovit a fost ca a avut o mașina puternica .Imaginile vorbesc de la sine.

  Speram ca politia sa ia măsurile necesare împotriva individului de la volanul Citroenului verde, deoarece a fost o minune ca nu a prins pe nimeni pe strada la aceea ora, altfel probabil se întâmplau lucruri mult mai grave și se putea produce un accident mortal!

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img