More


  ALERTĂ METEO.. VINE GERUL! Temperaturile scad chiar și sub minus 10 grade C

  =

  Cu toate că în această dimineață la Satu Mare s-a înregistrat doar minus două, începând de astăzi, pe teritoriul județului nostru se instaurează gerul. Tot week-endul va fi geros, cu temepraturi care vor scădea sub 10 grade. 

  Deși în mod normal, în cursul zilei de astăzi ar trebui să urmeze un proces de încplzire a vremii, acest lucru nu se va întâmpla. Temperatura aerului va urma la cel mult un grad, între orele 10.00 și 14.00, după care va scădea vertiginos spre seară la minus 3 grade la ora 18.00, minus 5 grade la ora 22.00, astfel că mâine dimineață, la ora 6.00, la Satu Mare vor fi înregistrate minus șapte grade.

  Cum bate și puțin vântul, temperaturile resimțite de corpul uman vor fi cu cel puțin 3-4 grade mai scăzute decât cele din termometre.

  Însă asta nu e tot. Vremea continuă să se răcească în fiecare zi. Astfel, vineri, în județ, temperaturile diurne nu vor depăși zero grade, în timp ce cele nocture vor coborâ până la minus 11 grade.

  De asemenea, sâmbătă, de Ziua Națională a României, vom avea minus un grad-zero grade temperaturi diurne, urmând să ajungă la minus nouă grade în noaptea de sâmbătă spre duminică.

  Începând de duminică, temperaturile încep săî urce ușor, ajungând două grade ziua și minus două grade noaptea.

  Săptămâna viitoare temperaturile cresc fiind pozitive atât ziua cât și noaptea, însă pe marți sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

  Așadar, dacă vreți să participați la evenimentele organizate de Centenar la Satu Mare, atunci vă recomandăm să vă îmbrăcați gros.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img