More


  Bumbăcelile politice au intrat pe tărâmul Juridicului?

  =

  Este de-a dreptul incredibil ce forme hidoase și neproductive a luat lupta politică din România. Dacă până mai ieri asistam la tot felul de proteste desfășurate pe ulițele Bucureștilor, cică spontane, neregizate, astăzi românii se uită neputincioși la duelurile care au fost comutate în sfera juridicului, de parcă perdanții în alegeri n-au altceva mai bun de făcut decât să umble cu lupa miopilor prin tot felul de dosare, pentru ca apoi constatările lor răutăcioase să fie fluturate în fața presei din România, în vederea discreditării celor mai periculoși concurenți politici. Când replicile pe măsură se întorc împotriva obraznicilor politicieni acuzatori, în sensul că nici ei nu sunt ușă de biserică, se lasă o tăcere mediatică greu de înțeles.

  Românii și România au atâtea și atâtea probleme de rezolvat, iar perdanții stau ca babele pe marginea șanțului, să analizeze vrute și nevrute de pe tărâmul vieții economice. Nu vă supărați, dar acestea sunt prioritățile României postdecembriste? Lelea Frosa și badea nu au altceva de făcut decât să caute nod în papură concurenței politice din țara noastră. Culmea e că nimeni nu vorbește de acumularea sălbatică de capital, necesară de altfel, care s-a creat în România după Revoluția din 89, pentru reîntoarcea la Capitalism. Măi, măi, berbecii marionetă din România se dau mari justițiari și luptători împotriva corupției pentru că sunt susținuți , se pare, din fonduri externe. Când ai bani, primiți de la Moș Niculae, normal că te dai mare incoruptibil și ai …sânge în instalație să te dai mare pe scena politică din România, care e bogată, frumoasă, cu multe păduri și bogății subterane…dorită ca o fată mare bogată…

  Cred că acești justițiari marionetă judecă mediul de afaceri românesc și construirea capitalismului din România din perspectiva unor legi socialiste și ignoră tendințele economiei de piață. Reforma juridică din România în ceea ce privește noul sistem social, care poartă denumirea de capitalism, mai are multe de perfectat pentru a nu incrimina oameni nevinovați, care vor să aducă plusvaloare în România, chiar dacă la prima vedere sunt considerați ilegali. Cum adică, dorim să construim capitalism cu idei și mentalități comuniste juridice socialiste? Oare, nu credeți că voi, cei sponsorizați din fondurile secrete ale lui Tătuca, obstrucționați reinstalarea capitalismului în România? Voi, prin progeniturile voastre aservite, doriți să subminați mediul de afaceri românesc pentru ca prietenii voștri externi să intre pe piețele din România cu produsele lor ? Dar, voi, dar noi, ce suntem, o bătaie de joc a scenariilor voastre economice externe? Oricine ar câștiga alegerile, orice român, care ar ajunge la conducerea României, va fi supus unui supliciu, unor acuzații grave pentru ca să fie înlăturat, pentru ca voi vânzătorii de țară să puteți triumfa, să puteți face jocurile străinătății. Pe Voi nu vă interesează istoria acestui popor, nu vă interesează dacă are sau nu salariu un angajat din sistemul de stat sau privat. Nu vă interesează dacă pensionarii au pensii sau un loc în stațiunile de tratament. Voi sunteți conectați la străinătate și nu la interesul național al poporului român. Acum, veniți cu tot felul de găselnice juridice pentru a-i anihila pe românii care vă arată dosul murdar și ipocrit aservit străinătății….

  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img