More


  DECIZIE. Principalul suspect al dublului asasinat, reținut. Urmează să fie arestat

  - Advertisement -

  Principoalul suspect în cazul dublului asasinat de pe strada Ravensburg din municipiul Satu Mare a fost reținut, la dispoziția procurorului care instrumentează cazul, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

  ”Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea la data de 30 octombrie a.c., a infracțiunii de omor calificat, față de care procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reținerea pentru 24 de ore.

  În urma măsurilor specifice operative întreprinse de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, a fost identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de omor calificat la data de 30 octombrie a.c., în municipiul Satu Mare, ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Satu Mare.

  Astfel că, după ce a fost prins în cursul zilei de ieri, 31 octombrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 1 noiembrie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

  Reamintim faptul că oribila crimă dublă a avut loc marți ndupă-amiază, principalul suspect fiind chiar un apropiat a celor două victime: tată și fiu.

  Detalii despre acest aspect puteți citi pe http://www.gazetanord-vest.ro/2018/10/oribil-crima-dubla-tata-si-fiu-ucisi-cu-sange-rece/

  si pe http://www.gazetanord-vest.ro/2018/10/foto-el-este-principalul-suspect-al-dublului-asasinat-retinut-si-interogat/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare