More


  Familia Bertici își continuă aventura prin Rusia

  =

  Aventura sătmărenilor Bertici Attila și Norbert (tată și fiu) prin Rusia continuă! Cei doi susțin că urmează un traseu dificil, dar pornesc plini de încredere, cu atât mai mult cu cât au întâlnit oameni deosebiți pe traseul parcurs până în prezent.

  ”Bună dimineața, dragi prieteni! Începe o nouă săptămână pentru noi, o nouă săptămână plină de necunoscute. Acum suntem în Astana, Kazahstan, sperăm ca joi să intrăm în Kirgizstan după care urmează Tadjikistan și Uzbegistan! Cca 14-17 zile de aventură, dar și cu traseuri foarte grele pentru o Dacie Logan. Vom trece prin munți de 7.500 metri, acoperiți de zăpadă. Cel mai înalt pas cu mașina este de 4.655 metri. Avem încredere in 50NEO, care abia acum începe să dea niște semne de oboseală, după ce am parcurs în 24 de zile 20.200 kilometri, dar sperăm și credem că nu ne va lăsa pe drum! Vă îmbrățișăm!”, spune cei doi temerari sătmăreni.

  Autoturismul Dacia le-a dat ceva bătăi de cap celor doi, dar ei speră să termine călătoria fără probleme majore.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img