More

    Festivalul Concurs Județean de Folclor „Danțu’ Mânânțăilor” la cea de-a VIII a ediție

    Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, organizează duminică 18 noiembrie 2018 de la ora 12:00, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Concurs Județean de Folclor „Danțu’ Mânânțăilor”.

    Festivalul concurs județean de folclor “DANŢU’ MÂNÂNŢĂILOR”, se adresează elevilor din școlile generale din județ, și se desfășoară pe două categorii de vârstă: clasele 0 – IV și clasele V – VIII, pe mai multe secțiuni.

    La această ediție participă peste 350 de elevi, înscriși la toate secțiunile: interpretare vocală pe cele două categorii de vârstă: 20 de concurenți, interpretare vocală- 4 grupuri, 8 solisți instrumentiști, 2 grupuri instrumentale, 7 formații coregrafice la categoria de vârstă clasele: 0-IV și 6 formații coregrafice la cea de a doua categorie, clasele V-VIII.

    Anul acesta avem formații și interpreți care participă pentru prima dată la acest festival, din localitățile: Pomi, Supuru de Jos, Valea Seacă, Bârsăul de Sus, etc.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE