More


  Reflexoterapie cu Delia Pintea la Pearl Beauty Center

  =

  Stresul este, probabil, cea mai mare problemă cu care se confruntă oamenii în ziua de azi. Efectul stresului asupra sistemului nervos este mare, acest fapt a fost dovedit prin studiile cercetătorilor în ultimii ani. Sistemul nervos al fiecărui om care trăiește în stres o durată mare de timp devine obosit, rezistența acestuia scade și, în cele din urmă, apar consecințe grave, se deteriorează. Cele mai multe afecțiuni și boli apar pe sistem nervos – depresie, deficit de atenție, tulburări psihologice, insomnie, tulburări digestive și altele.

  Stresul poate fi redus prin reflexoterapie și astfel se previne îmbolnăvirea organismului. Prin această terapie complementară se stimulează circulația sângelui și se elimină toxinele din organism, se induce o stare de relaxare pacientului.

  Reflexoterapia ajută în tratamentul multor afecțiuni și boli

  Este o metodă de terapie complementară, despre care au scris specialiștii în medicină în numeroase publicații referitoare la diferite boli. Această metodă de terapie ajută în prevenirea, ameliorarea și vindecarea multor boli, afecțiuni și simptome, la stimularea organismului de a se auto-vindeca. Multe din suferințele oamenilor sunt rezolvate prin această terapie, rezultatele fiind excepționale.

  Specialistul în reflexoterapie, masaj medical și refacere, Delia Pintea, de la Salonul Pearl Beauty Center și Clubul Sportiv CSM, menționează faptul că prin această terapie oamenii se pot simți mai bine din punct de vedere fizic, emoțional și spiritual. Reflexoterapie este o terapie naturală, eficientă, sigură, care îi conferă corpului energia de care are nevoie.

  Delia Pintea a lucrat la mai multe cabinete, clinici, cluburi sportive, a ajutat persoane cu întinderi de ligamente, rupturi musculare, afecțiuni, semipareze, spondiloze, hernie de disc, probleme hormonale, depresii și altele, având rezultate excepționale. În prezent lucrează la Clubul Sportiv CSM și la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. La acest salon, Delia Pintea este specialist în:

  • Reflexoterapie
  • Remodelare corporală
  • Împachetări corporale
  • Criolipoliză
  • Probleme de celulită.

  Delia Pintea are 7 ani de experiență în acest domeniu și recomandă tratamentele de la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center pacienților care au încredere în tehnologia avansată de azi și caută soluții la bolile lor cu reflexoterapie – această metodă alterantivă de tratament.

  Delia Pintea subliniază cu tărie că reflexoterapia este un tratament foarte eficient de:

  • Reducerea stresului și tensiunii din corp
  • Alinarea durerii și suferinței
  • Reglarea circulației sangvine, a tensiunii arteriale
  • Încurajarea organismului spre auto-vindecare.

  Efectul de detoxifiere al reflexoterapiei este foarte bun, prin masaj se curăță corpul de toxine și aditivi, se îmbunătățește starea de sănătate fizică și psihică a pacientului. Prin această terapie se reduce insomnia, somnul devine mai liniștit și mai profund, se previn tulburările hormonale, se crește mobilitatea articulațiilor și se oferă o stare de bine, confort și încredere în organism.

  Reflexoterapia și mâinile vindecătoare ale specialistului Delia Pintea de la Salonul Pearl Beauty Center pot contribui la o sănătate fizică și emoțională mai bună a oricărei persoane.

  Vă invităm să vă programați gratuit la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a afla:

  • Mai multe informații despre produse, tratamente de epilare, remodelare corporală
  • Avantajele tratamentelor faciale și împachetărilor corporale
  • Alte aspecte legate de prețuri, beneficii, cum puteți primi gratuit catalogul de produse.

  Vă puteți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre toate terapiile și tratamentele de înfrumusețare care se realizează la salon.

  Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. Programări la telefon 0756.045.282  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img