More


  Sătmărenii fac și fapte bune! Campania: Haine pe copaci pentru oameni amărâți

  =

  Obișnuiți mai degrabă să înfierăm actele antisociale ale concitadidinilor noștri în cadrul Bursei Zvonurilor de data aceasta dorim să prezentăm o inițiativă lăudabilă a unei sătmărence care se gândește și la cei mai năpăstuuiți de soartă.

  Sătmăreanca Larisa Mircea vine cu o propunere inedită pentru municipiul Satu Mare, dar destul de des întâlnită în alte zone ale țării. Respectiv, persoanele care pot să doneze haine groase de iarnă, atât pentru copii cât și pentru adulții fără adăpost, să le pună pe un copac, cu un mesaj că sunt pentru donat.

  ”Mămici, de câteva zile mă tot bate gândul să ajut și eu într-un fel nevoiașii acestui orășel. Se face lucrarea aceasta și în alte orașe și chiar are succes. Fiecare avem acasă o geaca groasă pe care ori nu o purtăm, ori o ținem degeaba prin saci depozitată. Fac eu rost de geci, atât de geci pentru copilași , dar mai ales pentru oamenii străzii. Am nevoie de ajutor, câteva zeci de minute, de mămici care să mă ajute să le distribui. Vă las o poză ca să înțelegeți la ce mă refer”, este mesajul Larisei Mircea, postat într-un grup dedicat ”Mămicilor din Satu Mare”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img